България вече има свое първенство по е-футбол - . В 14 квалификационни турнира

...
България вече има свое първенство по е-футбол - . В 14 квалификационни турнира
Коментари Харесай

Вече има българско първенство по е-футбол

България вече има свое състезание по е-футбол - . В 14 квалификационни шампионата (между 16 февруари и 9 май) ще бъдат избрани 14 участника, като всеки от тях ще се представи във финалната фаза на 15-16 май от името на тим от Ефбет лига.

Голямата цел ще е разпределение на награден фонд от 3000 лева и две квоти за европейските плейофни баражи в EA SPORTS FIFA 21 GLOBAL SERIES. Всички пресявки на територията на България ще се проведат онлайн, а участниците в тях би трябвало да са навършили 16 години. Зад концепцията стоят БФС и компаниите " Спортс Мениджмънт България ", и " Кий Ивентс енд Комуникейшън ".

От футболния съюз оповестиха също, че ФИФА е предоставила опция да определим и народен тим по EA SPORTS FIFA21, който да се включи в квалификациите за FIFAe Nations Series през август т.г. В него към този момент са включени двамата най-добри играчи у нас по е-футбол - Сезер Сабриев и Иван Чуров, които са спечелили всички огромни шампионати у нас за последните 3 години. Третият участник в състава ще бъде избран със специфичен шампионат на 13 и 14 март.

Националният тим, само че в последна сметка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР